Värisokeudesta

16 06 2014

Kyllä on ihmisen hyvä myöntää myös vajavaisuutensa. Oon nimittäin vähintäänkin värisokea tai vaihtoehtoisesti täysin vailla tyylitajua, ainakin mitä tulee lapseni pukemiseen. Vai kuinka muuten selitän nämä asuvalinnat? Ainahan voin vedota ekologisuuteen ja kertoa, että vain punaiset sortsit on varta vasten Kuutille ostetut, muut vaatteista serkuilta ja kavereilta saatuja. Kyllä pitäisi lapsi vaatettaa aina haalariin niin selviäisi yhden vaatteen valinnalla.varisokea

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

4 responses

16 06 2014
Virpi

Häh, mikä noissa nyt oli vikana? Typyni olisi kovin polleana käyttänyt tuollaista paloautopaitaa ja sinisiä housuja. Käyttäisi vieläkin. Jos on kaksi värivaihtoehtoa, meille päätyy aina se ”pojalle tarkoitettu”. Samanlaiset shortsit hankittiin sitten vartavasten sinisenä. Mutta vähän turhan pitkälle menee kaupallinen lasten värikoodaus kun hiuslenkkejäkään ei saa kuin pinkkinä tai lilana (ainakaan täällä huitsinnevassa).

16 06 2014
Viiu

jokseenkin usein ylä- ja alaosat vain riitelevät keskenään. Toinen on sininen ja toinen sinisempi.. hassuimpia asuyhdistelmiä ei tule edes valokuvattua. Ja se näissä kierrätysvaatteissa kyllä vähän risoo, että värit ovat sinistä ja sinisempää sekä sinistä.

Minkälaisia hiuslenkkejä teillä kaivattaisiin? voisin lähettää täältä etelästä 🙂

16 06 2014
Virpi

e. oli liikuttavan ihastunut vihreeseen lenkkiin jonka sai naapurilta. Lempivärejä ovat vihreä ja sininen. Jotain mahdollisimman pieniä pitää lenksujen olla ja silti niitä katoaa kesken päivän liukkaan letin päästä. Pojille muuten varmaan onkin vielä yksipuolisempi värivalikoima ja vaatii suurempaa pokkaa vaihteluksi valita ”tyttöpuolelta”.

16 06 2014
Viiu

muuten olis kyllä pokkaa ostaa tyttöpuolelta mutta kun ruojat ompelee jokaiseen vaatteeseen rimpsuja, niihin ei ihan pysty taipumaan.

Sano vaan

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: