18 km tilitys

31 05 2014

Kyllä on ihmisen hyvä olla yllytyshullu. Tällä kertaa ihminen tuli yllytetyksi pieneen pyöräretkeen kun piti viedä polkupyörä ensihuoltoon. Kun muut juhlivat koulujen päättymisiä ja tulevaisuuden alkamisia niin ihminen sonnustautui kypärään ja suuntasi kohti Kehä ykkösen reunaa. Sadehan alkoi noin kolmesataa metriä pyöräiltyäni. Kehän varsi ei löytynyt kovin helposti vaikka tavoistani poiketen olin asiaa kartasta etukäteen hieman tutkaillutkin.  Sen sijaan löytyi sisäpihoja, päättyviä katuja ja hieman töyssyisiä polkuja.

Onneksi kehän varsi vihdoin löytyi ja ihminen pääsi pyöräilyn makuun. Ja jos ei ollut turhan tarkka reitin tai opasteiden tai sään suhteen niin matkakin tuntui edistyvän ihan mukavasti aina tuonne 12 kilometrin paikkeille saakka . Matkaa oli silloin taitettava (ellei eksy) vielä kuutisen kilometriä. Tuskaiset kuusi kilometriä. Tuntui, että vaikka kuinka pyöräilee eteenpäin lukee jokaisessa löydetyssä viitassa silti Malmi 6. Ympyrääkö ihminen siellä kiersi? Sitten katosi kevyenliikenteen väylä mutta löytyi asuinalue ja päättyviä katuja.  Jokainen matkattu kilometri alkoi irrottaa yhä enemmän kirosanoja, jokainen piiskaava sadepisara tuntui imeytyvän takin läpi suoraan ihoon pistellen kuin nuppineula. 15 kilometrin kohdalla tien sivussa sijainnut kultaisin kaarin varustettu ravintolakin alkoi tuntua houkuttelevalta levähdyspaikalta mutta sitkeästi ihminen vain puski ajokkiaan eteenpäin haaveillen piposta.

Perille pääsin matkattuani 53 minuuttia ja taitettuani 18 kilometriä, hukassa olin matkalla vain kahdesti mutta gps:n mukaan en edes eksynyt. Kaloreita kului miljoona joten lienen velvoitettu kompensoimaan vajetta skumpalla ja suklaalla.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

Sano vaan

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: