Valitsee oikein

14 04 2014

Kyllä on ihmisen hyvä joutua valitsemaan. Tänään ihmisen piti valita vesijumpan ja skumppalasillisen välillä. Skumppa voitti. Kahdesti. Lisäksi ihminen on sitä mieltä, että puolen päivän kylpylävisiitti sekä jalkahoito pitäisi saada osaksi äitiyspakkausta. Paljon hyödyllisempää kuin joka suuntaan venyvät ja vanuvat vauvan vaatteet joiden kokomerkinnät ovat yhä mysteeri.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

4 responses

15 04 2014
Kirsikka

Hyödyllisempi myös kuin joku riivatun kestovaippa…

Mystistä on se, että ä-pakkauksen koon 50 potkuhousut (tai mitkä ne nyt onkaan) ja koon 60 potkuhousut on fyysisesti aika samankokoiset. Ja kummatkin sopii vauvalle, joka lähestyy 70 senttiä. Ei riitä lukion lyhyt matikka tähän.

15 04 2014
Viiu

no niinpä!

16 04 2014
Virpi

Kyseisestä mysteeristä oppineena suosittelun omaan hoitolaukkuun lisättäväksi mittanauhaa (joka valitettavasti myös puuttuu ä-pakkauksesta) niin ei tarvii kirpparillakaan arpoa outojen tai kadonneiden kokomerkintöjen kanssa. Ja mikä parasta, ei tarvii viedä rimpuilijaa sovittamaan mitään kun se ei tulisu lahjusten takia turhan kalliiksi. Mieluummin sitä näyttää mittaillessa hiljaisesti pöljältä kuin äänekkäästi kuripitotaidottomalta äidiltä.

16 04 2014
Viiu

tuo mittanauha pitäisikin pakata mukaan (samaten itselle deodorantti: tulee usein vasta matkalla mieleen, että jäi deodorantti vaihteeksi laittamatta (tosin joku voisi kysyä että kuinka sen yleensäkään voi unohtaa, mutta kyllä voi. )

Sano vaan

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: