Matto

6 01 2014

Kyllä on ihmisen hyvä tehdä käsillään (hitaasti mutta varmasti). Eilen nimittäin valmistui noin kuusi vuotta tekeillä ollut matto. Vieläkään ei ole varmuutta, että minne tämä taideteos lopulta päätyy mutta nyt se on ainakin valmis. Matto on virkattu vuosikertamatonkuteista, joten kauheen ekohenkinenkin se on.20140106_184919

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

4 responses

7 01 2014
Virpi

Kiva pyörylä. Meillä on anopin tekemä tuollainen kylpärissä riisuuntumis- ja pukeutumismattona. Ilman sitä ei vaatteet vaihdu vaikka lattiassa on lämmityskin – siis eräällä, itse osaan sentään vetää sukkikset jalkaan seistenkin:-)

7 01 2014
Viiu

mut ootko ees kokeillut istualtaan matolla? vois olla lystiä 🙂

9 01 2014
Virpi

Oikeastaan istun mieluummin matolla kuin vedän sukkiksia jalkaan millään konstin. Pukeutumiseen liittyen meillä saavutettiin juuri uusi kehitysvaihe: ”neitiytyminen”, kun siniset collegehousut muuttuivat yhdessä yössä rumiksi ja käyttökelvottomiksi, ja nättiä paitaa piti päiväkodilla esitellä siivoajallekin. Ja mie kun luulin, että ne aiemmat esittelijätytöt olivat vain turhan turhamaisia arvostelijoita, mut nehän oli vain edellä neitiytymisessä.

10 01 2014
Kirsikka

Jumankauta että oon kateellinen! Oma mattoni päätyi purkuun ja osatkin on myyty aikoja sitten. Ehkä seuraavassa elämässä sitten.

Sano vaan

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: