Tulevaisuus

30 09 2013

Kyllä on ihmisen hyvä välillä pohtia tulevaa. Makoiltiin erään tietyn nörtin kanssa olohuoneen lattialla pohtimassa sitä, koskahan Kuutti mahtaa herätä sekä sitä, kuinka käytämme tai sijoitamme Kuutin lapsilisät. Siitä se ajatus sitten lähti. Olen ilmeisesti jo menettänyt toivoni Kuutin suhteen sillä visioin, että jos lapsilisät säästetään Kuutille pesämunaksi   esimerkiksi opiskeluihin tai vaikkapa ensiasunnon ostoon niin Kuutti sitten pesämunan saatuaan käyttää rahat ruotsinristeilyihin ja nuuskan ostoon sekä lentolippuihin Kanarialle. Näin luja usko minulla on itseeni kasvattajana.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

4 responses

30 09 2013
Virpi

Hyvä että uskoa kuitenkin on itseesi rahojen säästäjänä Kuutin hassattavaksi. Etteivät hupene ennen sitä kenkiin, käsilaukkuihin tai muuhun pienelle pojalle tarpeelliseen.

1 10 2013
Viiu

voin kato käyttää ruhtinaalliset äitiyspäivärahat käsilaukkuihin ja kenkiin 🙂 Kuutti saakin sitten vain ihailla niitä, ei lainata.

1 10 2013
Kirsikka

Mulla on vahva usko siihen, että jos en oo tähän ikään mennessä onnistunut esim. asuntokaupasta mitään säästämään, niin ei kyllä tule onnistumaan lapsilisän säästäminenkään… Että onnea matkaan vaan. 🙂

1 10 2013
Viiu

kyllä on ihmisen hyvä itsensä tuntea 🙂

Sano vaan

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: