Biokätköily

9 04 2013

Kyllä on ihmisen hyvä välillä harrastaakin. Olen nimittäin näemmä joutessani elvyttänyt pari vuotta sitten lanseeraamani biokätköily-harrasteen. Biokätköilyssä tavoitteena on siis kätkeä eväitä. Yleisin biokätköni on takintasku, josta useimmiten löytyy sämpylä tai myslipatukka. Ideahan on oikeastaan se, että aamulla tai muussa kiireessa tehdään eväät ja tungetaan ne jonnekkin. Iltapäivään mennessä ollaan unohdettu koko eväs. Illalla tai vasta viikon kuluttua kätkö sitten löytyy sattumalta. Biokätköilyharraste alkoi siitä, että huomasin kätkeneeni eväspullani kollegan autoon. Mutta mitäpä sitä ei ihminen tekisi tervehenkisen harrasteen vuoksi?

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

4 responses

9 04 2013
nyyti

Eksäni Jaakko joskus harrasti tuplabiokätköilyä.. Oli kätkenyt ensin päärynän haalareiden reisitaskuun ja sen päästyä vähän kypsempään ikään päätti kätkeä kännykkänsä sinne samaan taskuun ja hienostihan se upposi päärynän sisään. Ennen oli kännykätkin rautaa (tai paksumpaa muovia) ja tämän käsittelyn jälkeen kännykkä toimikin moitteettomasti, paitsi jos kaipasit muita kuin ylärivin nappuloita. Itse olen kokeillut joskus tätä käänteisesti eli ensin kätkin kännykän povitaskuun ja sitten kätkin avonaisen täyden lonkeron sinne samaan taskuun… Ei toiminut kätkö koska se paljastui kosteudesta. Ei kyllä kännykkäkään.. sen pituinen se.

10 04 2013
Kaisa, Peikkolapset

Kiitos, Viiu! Meinasin pissiä housuuni, kun nauroin niin paljon! 😀 Itse löysin eilen repustani pussillisen omenanviipaleita, jotka oli pakattu pojalle evääksi viime keskiviikoksi.

10 04 2013
Kirsikka

Mieheni biokätki muinoin banaanin edelliseen Volvoon. Se löytyi siinä vaiheessa kun auto myytiin pois. Oli tosin kuulema hetki mennyt, että mies tunnisti mustaksi muuttuneen koppuran banaaniksi… Kesäisillä automatkoilla on kyllä muutenkin tullut biokätkettyä yhtä jos toistakin elintarviketta auton uumeniin.

10 04 2013
Viiu

Oma ensimmäinen biokätköni oli kirsikkatomaatti sängyn alla. Ei tosin mitään käsitystä siitä, koska tomaatti oli sinne vierinyt mutta löytyessään (muuton yhteydessä) tomaatti oli jännästi muumioitunut.

Sano vaan

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: