Sisältöä elämään

13 02 2013

Kyllä on ihmisen hyvä välillä syödä. Saa sopivasti sisältöä elämään (ja vatsaan). Eilen lautasella oli Kaurismäkiläinen hummerikastikkeella kuorrutettua kuhaa sekä ravupyrstöjä.  Annoshan oli kaiketi kehittäjänsä mukaan nimetty mutta kaurismäkiläisyys näkyi lautasella myös siten, että gratinoitu perunasosehässäkkä oli ehkä hieman liian palanut ja pahiten palaneen kohdan päälle oli heitetty iso kimppu tilliä peitoksi. Mutta kaikkinensa hyvää oli kun jätti palaneet palat syömättä.

Mainokset

Toiminnot

Information

Sano vaan

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s




%d bloggers like this: